Оставить новую запись в отзывах

 
 
 
 
 
 
Поля, помеченные звёздочкой, обязательны для заполнения.
Ваш адрес e-mail опубликован не будет.
По соображениям безопасности мы запишем IP-адрес 3.236.145.153.
Ваш отзыв может быть опубликован не сразу, а только после предварительной проверки администрацией сайта.
Мы оставляем за собой право редактировать, удалять или не публиковать отзывы в соответствии с действующим законодательством и морально-этическими нормами.
639 записей.
Ольга из города Дніпро написал(а) 19.02.2024:
Удаляла родинку у дерматолога Дудник Ольги Сергеевны. Искренне благодарна ей за быстрое, точное, безболезненное вмешательство, за заботу о моём психологическом и физическом комфорте во время процедуры и просто за приятное открытое человеческое не механическое общение. Спасибо
Ответ от администратора: Контент менеджер
Дякуємо за відгук. Обов'язково передамо Ваші слова подяки лікарю. Будьте здорові!
Олена Котенко из города Дніпро написал(а) 17.02.2024:
Враження від консультацій у досвідченого і доброзичливого хірурга Матвєєва Константина Олеговича тільки позитивні. Лікар професійно і швидко поставив правильний діагноз. Він запевнив мене, що не має необхідності в операції і виявився правим, хоча усі попередні лікарі стверджували протилежне. Рекомендую.
Ответ от администратора: Контент менеджер
Ми дуже раді, що змогли допомогти Вам. Будьте здорові!
Надежда из города Новоселовка написал(а) 17.02.2024:
Искренне благодарна внимательному персоналу клиники Гарвис, и лично доктору эндоскописту Микаиловой Бриллианте за процедуру проведенную на высшем уровне. Желаю дальнейшего процветания вашему учреждению.
Ответ от администратора: Контент менеджер
Дякуємо! Нам дуже приємно отримувати такий зворотній зв'язок! Будьте здорові!
Світлана из города Новомосковск написал(а) 16.02.2024:
09.02.2024 провели операцію. Операція дуже важка, резекція нирки. Частину нирки вдалося зберегти. Дуже дякую за гарне ставлення та професіональне відношення лікарів та усього персоналу хірургічного відділення. Особлива подяку лікарю Кравченко Артему Миколайовичу та лікарю ординатору Бабаєву Олексію Олександровичу. Ви мої герої!!!
Ответ от администратора: Контент менеджер
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої роботи! Будьте здорові!
Елена из города Днепр написал(а) 15.02.2024:
Хочу выразить огромную благодарность всему персоналу клиники Гарвис!!!
Была операция по удалению желчного пузыря, все прошло хорошо!!!
В моем случае очень правильно и качественно провели до операционное обследование ( помогли устранить некоторые моменты, которые осложнили бы реабилитацию)
Очень внимательный персонал, хорошее отношение, качественный подход к каждому пациенту! Чистота , комфорт, хорошее питание! Осталось только хорошее впечатление от пребывания здесь.
Если , вдруг, кому-то понадобятся- мои искренние рекомендации - только Гарвис!!!
Ответ от администратора: Контент менеджер
Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що змогли допомогти Вам. Бажаємо швидкого відновлення!
Елена из города Днепр написал(а) 10.02.2024:
Хочу выразить огромную сердечную благодарность Полиону Никите Юрьевичу, за оказанную квалифицированную медицинскую помощь и проведение операции tvt-o(недержание мочи). Операция была сложной, но уролог от бога со своим ассистентом врачом Бабаевым Алексеем Александровичем справились. За доброе и чуткое отношение и за отзывчивость. Желаю вам благодарных пациентов. У Вас золотые руки, низкий Вам поклон ребята, очень надеюсь, что Вы избавили меня от этой проблемы навсегда. Спасибо клинике за таких чутких и ответственных врачей.
Ответ от администратора: Контент менеджер
Дякуємо Вам за відгук. Обов'язково передамо Ваші слова подяки лікарям. Бажаємо Вам міцного здоров'я.
Маргарита из города Дніпро написал(а) 02.02.2024:
Хірургічне відділення. Щиро раджу!
Була на операції по видаленню великої міоми, клініка гарна, можу щиро виразити вдячність хірургу Сірий С.С.-профі на всі 100
Є багато плюсів і лише один мінус
По оцінках :
Хірург і гінеколог 10/10 Забігані затуркані, день був у них тяжкий але операція пройшла чудово! Мені приділили час все проговорили, операцію я принесла дуже гарно. Тим бачення що на операцію мене записали дуже швидко.
Анестезіолог 10/10 все добре профі на всі 100!
Адміни на ресепшені 10/10 дівчатка справжні профі швидки і все по ділу, стресостійкість на висоті !
Санітарки 10/10 ці бджілки миють і мінять постіль, що аж не всигаешь все замурзати
Палата 10/10 як добрий готель
Єдиний мінус, одна медсестра. В мене дуже погано видно вени, це факт. Але я майже щомісяця здаю кров на гормони, і завжди попадають на згибі руки де і всім. Але медсестра Лариси перед операцією не змогла поставить де всім. поставила мені катетер там де кість руки (де пальчики) І мені було не так боляче відходити після 4 дирок в животі, як я боялась знеболюючого та крапельницю в катетор. Це як лава яка тече по руці. Тому клініку я раджу- це насправді найкращі професіонали яким можно довірити життя , але якщо вам будуть ставити катетер зайдіть медсестру або лікаря який зможе попасти туди куди потрібно, мій живіт зараз виглядає краще ніж рука яка досі припухла.
Гарвіс -ви найкращі, дякую за все!
Ответ от администратора: Контент менеджер
Дякуємо за відвертий відгук та за те, що надаєте нам можливість стати краще. Дуже раді, що змогли допомогти Вам. Будьте здорові!
Сергій из города Дніпро написал(а) 31.01.2024:
Мій досвід у клініці Garvis був справді незабутнім. Від першої зустрічі на ресепшені до моменту післяопераційного відновлення, кожен член персоналу продемонстрував винятковий професіоналізм та турботу, що зворушило мене до глибини душі. Лікарі, зокрема Березницький Яків Соломонович, Рязанова Олена Вікторівна та Дудас Андрій Богданович, надали чітку та інформативну консультацію перед операцією.

Особливо хочу подякувати хірургу Сірому Станіславу Сергійовичу за його неперевершену майстерність і уважність, лікарю-ординатору Небеському Дмитру Васильовичу за його невтомну допомогу та підтримку протягом всього лікування, а також дієтологу Чорних Галині Євгеніївні за її неймовірно цінні поради та час, проведений зі мною. Щира вдячність медсестрам за їх невимовну турботу та увагу.

Умови у палаті були чудові, з високим рівнем чистоти та зручностей. Їжа була адаптована до моїх потреб, а персонал завжди був готовий надати допомогу. Завдяки професійній роботі всього персоналу, моє перебування та лікування пройшло гладко і ефективно. Я вдячний за чудовий досвід та високоякісне обслуговування і однозначно рекомендую клініку Garvis для медичних послуг.
Ответ от администратора: Контент менеджер
Щиро дякуємо за відгук. Нам неймовірно приємно отримати такий теплий зворотній зв'язок. Радіємо, що мали змогу допомогти. Обов'язково передамо Ваші слова подяки персоналу. Бажаємо Вам міцного здоров'я!
Олексій из города Днепр написал(а) 13.01.2024:
Був на прийомі у лікаря Бабаляна В. Дуже сподобався лікар , назначив лікування, все пройшло чудово . Хочу відзначити якість клініки та обслуговування персоналу . Адміністратор Іванна дуже уважна , все пояснила та допомогла зорієнтуватися у клініці.
Ответ от администратора: Контент менеджер
Дякуємо за чудовий та емоційний відгук! Обов'язково передамо Ваші слова подяки лікарю. Будьте здорові!
Тетяна из города Добропілля написал(а) 11.01.2024:
Дуже дякую Яроцькому Геннадію за оновлене життя після проктологічноі операціі. Лікар від Бога без зайвих слів! Рекомендую цей медичний центр, висока якість - від дівчат -менеджерів до лікарів!
Ответ от администратора: Контент менеджер
Дякуємо! Нам дуже приємно отримувати такий зворотній зв'язок! Будьте здорові!
Владислав из города Дніпро написал(а) 09.01.2024:
Висловлюю подяку всьому реабілітаційному центру, мене військового після поранення взяли на безкоштовний курс реабілітації.До мене дуже уважно поставилися починаючи з адміністратора, який записав мене на консультацію до ортопеда травмотолога які оглянувши мене склали план реабілітації.Далі у мене пройшла бесіда з психологом та ерготерапевтом,потім почалися заняття з фізичним терапевтом Анастасією, яка професійно та уважно поставилася до моєї проблеми, результат я побачив після кількох занять.Дуже дякую за те, що ви робите.
Ответ от администратора: Контент менеджер
Дякуємо за відгук. Обов'язково передамо Ваші слова подяки персоналу. Бажаємо Вам міцного здоров'я.
Николай из города Кривой Рог написал(а) 01.01.2024:
В июне 2023 года мне сделали операцию по эндопротезированию тазобедренного сустава. Хочу выразить огромную благодарность врачу Бабалян Владимиру Александровичу.Это врач с большой буквы.Он оперировал меня в 2015году левый тазобедренный сустав в Харькове и в 2023году правый тазобедренный сустав в клинике Гарвис.Огромное спасибо ему и всему коллективу клиники Гарвис.
Ответ от администратора: Контент менеджер
Ми дуже раді, що змогли допомогти Вам. Обов'язково передамо слова подяки лікарю та всьому колективу. Бажаємо Вам міцного здоров'я!
Татьяна из города Днепр написал(а) 29.12.2023:
Выражаю огромную благодарность всему коллективу больницы "Гарвис", хирургическому отделению и отдельно Бабалян Юрию Александровичу. Благодаря всем Вам я снова стала ходить.
Отдельно хочу отметить сервис этой больницы, он на очень высоком уровне. Рекомендую всем эту замечательную больницу с очень профессиональными врачам для которых пациент и его здоровье на первом месте.
Ответ от администратора: Контент менеджер
Нам дуже приємно бачити таку вдячність з боку пацієнта. Ми робимо все, щоб нашим пацієнтам було комфортно з нами. Дякуємо за відгук та бажаємо міцного здоров'я!
Ирина Свиридова из города Каменское написал(а) 27.12.2023:
14.10.2023г.в клинике Гарвис мне провели эндопротезирование тазобедренного сустава левой ноги. И вот прошло более двух месяцев - я могу с уверенностью сказать что я полноценный здоровый человек. Низкий поклон хирургу Бабалян Владимиру Александровичу,у него поистине золотые руки. Такая сложная операция была проведена на высшем уровне. В клинике настолько всё рационально организовано,продумано до мелочей,что пациент просто обязан выздоравливать. Хирург,анестезиолог, медсестры работают как одна команда на результат! Огромное спасибо всему мед.персоналу за заботу,приятное обращение с клиентами. Я уже хожу без костылей, сплю без обезболивающего и чувствую себя прекрасно. Безмерно всем благодарна! Рекомендую всем хирургический центр Гарвис! Клинике успехов и процветания!
Ответ от администратора: Контент менеджер
Дякуємо за високу оцінку нашої праці. Ми щиро радіємо, коли бачимо таку вдячність з боку пацієнта. Обов'язково передамо слова подяки лікарю. Бажаємо Вам міцного здоров'я!
Валерій из города Дніпро написал(а) 21.12.2023:
Зробив 19.12.2023 операцію по однобічній паховій грижі. На третій день виписуюсь. Обслугованням повністю задоволений. В клініку Гарвіс обращався і раніше. Приемно здивувало оновлене операційне обладнення. Воно і тоді було високої якості. Щира подяка медперсоналу клініки.
Ответ от администратора: Контент менеджер
Ми щиро радіємо, коли бачимо таку вдячність з боку пацієнта. Обов'язково передамо слова подяки лікарям. Бажаємо Вам міцного здоров'я!
Яна из города Полтавская обл написал(а) 14.12.2023:
Велике дякую Хірургічному колективу Гарвіс. Зверталася з мамою Касян О.Б по гінекології, Особисте спасибі Сірому Станіславу Сергійовичу ви найкращий , Білова Віолетта Дмитрівна , Рязанова Олена Вікторівна кращий кардіолог , Бондарева Олена Олегівна . Медперсонал на високому рівні стаціонар всі турботливі .
Дякую адміністрації і договірному відділу . Все зробили наскільки швидко )) що ми і самі не зрозуміли як швидко прооперувалися ) раз два і мама дома одужує.
Ответ от администратора: Контент менеджер
Дякуємо! Нам неймовірно приємно отримати такий теплий зворотній зв'язок. Радіємо, що мали змогу допомогти
Олена из города Тернівка написал(а) 11.12.2023:
Дякую всьому колективу хірургічного відділення клініки "Гарвіс". Всі дуже уважні, скрізь чистота, смачна їжа. Турбота медперсоналу на високому рівні. Окремо дуже дякую нейрохірургу Бабаляну Юрію Олександровичу за проведену операцію!!! Усім бажаю здоров'я, щастя, добра миру!!!!! Дякую щиро!!!!!
Ответ от администратора: Контент менеджер
Ми дуже раді, що змогли допомогти Вам. Бажаємо швидкого відновлення!
Артур Адиян из города Днепр написал(а) 09.12.2023:
Артур город Днепр. Я конечно с опозданием но от чистого сердца. 14. 03 .2023г сделали операцию по удалению желчного пузыря . Хочу поблагодарить медперсонал и лично хирургов Серый Станислав Сергеевича. Огромное спасибо. За ваше тёплые отношения к пациентам. Огромное спасибо!!!
Ответ от администратора: Контент менеджер
Нам неймовірно приємно отримати такий теплий зворотній зв'язок. Радіємо, що мали змогу допомогти!
Олена Корінь из города Дніпро написал(а) 07.12.2023:
Дуже вдячна Астахову Глібу Володимировичу за його професійність та людяність . Високий професіоналізм . І дуже вдячна адміністраторам , в такий складний час , за людяність , посмішку та увагу . Бажаю миру , добра .
Ответ от администратора: Контент менеджер
Дякуємо! Нам дуже приємно отримувати такий зворотній зв'язок! Будьте здорові!
Ольга из города Дніпро написал(а) 30.11.2023:
Дякую колективу філіала на бульв. Кобзаря 2 за небайдужість до пацієнтів, чистоту, затишок, доброзичливу атмосферу. Хочу відмітити професіоналізм та уважне відношення лікарів Болотіной М.В., Шимана А.Б.
Ответ от администратора: Контент менеджер
Дякуємо за відгук. Обов'язково передамо Ваші слова подяки лікарям. Будьте здорові!